Goedkope Tweedehands studie boeken tips.

tweede hands studieboeken

We weten allemaal dat studieboeken echt enorm duur kunnen zijn. Of je nu mbo,hbo of op de universiteit het blijft een hele investeringen.

Iedere student heeft er wel mee te maken, de enorme kosten van de studieboeken die je ieder jaar weer nodig hebt. Soms wel oplopend tot meer als 1000 euro! Niemand wil dat betalen toch? En waarom zou je zoveel geld betalen voor boeken die je maar een jaartje nodig hebt of je ze nou koopt of huurt. Wat ik echt NIET kan aanraden is boeken die je nodig hebt nieuw te kopen bij Vandijk.nl of soortgelijke webshops. Je betaalt hier altijd de hoofdprijs en de boeken worden per gebruik alleen maar minde waard.

Mijn tip is, KOOP TWEEDEHANDS!. Vaak zijn tweedehands boeken goedkoper dan het kopen of huren van boeken. Wanneer je de gekochte boeken niet meer nodig hebt, dan zet je deze weer te koop.

Websites waar je zeker is moet kijken voor je tweedehands boeken zijn:

Marktplaats.nl Deze website heeft zonder twijfel het meeste aanbod in tweedehands boeken, er is echt van alles! Je kunt snel kopen en verkopen.
Bol.com Deze webshop verkoopt naast nieuwe studieboeken ook tweedehandsjes meestal zijn ze hier iets duurder dan bij marktplaats maar ook hier hebben ze een ruime keuze.
Bookmatch.nl Website speciaal gemaakt voor het kopen en verkopen van boeken, ook erg ruime keuze in studieboeken.

Uiteraard kun je deze websites ook gebruiken om de studieboeken die je nog hebt te verkopen, de ervaring leert dat je deze toch wel in ongeveer 7 dagen kwijt bent.
We hopen dat jullie wat aan deze websites hebben en hier mee vooral weer wat geld besparen. Er zit vast wel wat voor je tussen wat je goedkoop op de kop kan tikken, dit kan je echt honderden euro’s besparen.

Wil je dit delen?Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter