Studentenkorting: echt voor studenten

Studentenkorting

Echt voor studenten laat jou zien waar je de beste studentenkorting kunt krijgen! Natuurlijk kun je je geld uitgeven aan dure verzekeringen, etentjes of een prijzig telefoonabonnement, maar wist je dat je als student heel veel korting kunt krijgen? En niet alleen op vrije tijdsbesteding zoals uit eten, feestjes of naar de zonnebank, maar zelfs ook op je vaste lasten! Wat dacht je van een zorgverzekering met extra korting? Dat kan je per jaar honderden euro’s besparen!

Echt voor studenten: de studentenkorting
Student ben je niet in je eentje. Sterker nog: er zijn enorm veel studerende jongeren in Nederland en zowel grote als kleine bedrijven spelen hier handig op in. Natuurlijk willen zij jou graag als klant binnenhalen, maar omdat ze weten dat heel veel studenten weinig geld hebben, geven ze je graag wat extra korting om jou als klant te krijgen én te behouden. Echt voor studenten weet dat het soms lastig is om uit te vinden hoe dat precies werkt, daarom geven we je graag wat voorbeelden.

Echte studentenkortingen
Zo kun je korting krijgen bij kappers, zorgverzekeraars en restaurants, maar kun je ook profiteren van korting op bijvoorbeeld je telefoonrekening. De grote aanbieders van verzekeringen en telefoonabonnementen hebben vaak een speciaal tarief voor studenten, waarbij de korting op kan lopen tot wel 20%! Voor vrijetijdsbesteding kun je het beste kijken wat de specifieke aanbiedingen in jouw stad zijn. Vooral in studentensteden zoals Nijmegen, Groningen en Utrecht kun je flink profiteren van studentenkortingen.

Voor een actueel overzicht van korting voor studenten, kijk dan op Studentenkorting.nl of vraag de kortingskaart aan.

Wil je dit delen?Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter