Echt voor studenten: zorgverzekering

Zorgverzekering voor studenten

Weet je wat pas echt voor studenten is? Een goede en complete zorgverzekering, speciaal voor studenten! Hiermee krijg je wel een goede verzekering voor de beste zorg, maar betaal je nooit te veel. Ideaal dus! Natuurlijk wil je goed verzekerd zijn voor je zorgkosten, je weet immers maar nooit wat er kan gebeuren. Maar omdat je het als student niet breed hebt, wil je uiteraard niet te veel betalen. Echt voor studenten snapt het: daarom onze informatie over zorgverzekeringen voor studenten.

Zorgverzekering: echt voor studenten
Bijna elke grote aanbieder van zorgverzekeringen heeft in haar pakket een speciale zorgverzekering voor studenten. Dit is niet zo gek: iedereen moet een zorgverzekering afsluiten, sinds de basisverzekering verplicht werd. Maar iedereen, en dus ook de aanbieders van verzekeringen, weet ook dat studenten weinig geld hebben. Daarom bieden verzekeraars speciale studentenzorgverzekeringen aan, echt voor studenten die wel goed verzekerd willen zijn, maar nooit te veel willen betalen! Je kunt gebruik maken van een zorgverzekering voor studenten als je lid bent van een studentenvereniging, een studievereniging of gewoon met je collegekaartnummer: dit hangt helemaal af van de aanbieder.

Goed verzekerd, echt voor studenten
Een zorgverzekering, die echt voor studenten bedoeld is, verschilt van een ‘normale’ zorgverzekering. Zo zijn er speciale studentenverzekeringen waarbij bijvoorbeeld anticonceptie extra verzekerd is, maar waarbij kraamhulp niet in het pakket zit. De zorg in jouw speciale studenten zorgverzekering wordt dus helemaal afgestemd op de wensen en behoeften van jou als student. En natuurlijk betaal je nooit te veel: de korting voor een zorgverzekering voor studenten kan enorm oplopen en je al gauw honderden euro’s per jaar besparen.

Wil je dit delen?Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter