Goedkope recepten, echt voor studenten.

Recepten voor studenten

Echt voor studenten: goedkope recepten, waarmee je niet alleen heel voordelig een maaltijd op tafel zet, maar waarmee je ook nog goed voor jezelf zorgt! Studeren is al duur genoeg: je collegegeld, de dure studieboeken, maar ook de huur van je kamer nemen een flinke hap uit je budget. Tijd dus voor een besparing, echt voor studenten, op je maaltijden.

Echt voor studenten: gezond eten!
Zeker als je studeert is gezond eten erg belangrijk. Omdat je je hersenen (als het goed is) intensief gebruikt, heb je niet genoeg aan een broodje bal met een biertje ernaast. Je hebt goede voedingsstoffen nodig, zoals koolhydraten en eiwitten, maar ook de nodige vitamines en mineralen. Dit klinkt allemaal heel duur, maar zelfs met een klein budget kun je heel lekker en gezond koken.

Echt voor studenten: de goedkoopste recepten
Maar wat zijn nou recepten, die echt voor studenten zijn? Nou, dat is eigenlijk heel simpel! Hieronder vind je alvast een lijstje met ideeën, maar binnenkort zal je op deze website ook echte studentenrecepten terugvinden.

Stamppot: boerenkool, andijvie, hutspot en zuurkool. Heel voedzaam, erg gezond en lekker en ook nog eens heel goedkoop!

Pasta: eindeloos variëren met verse groenten, kip, vlees en saus. Pasta kan erg gezond zijn en dat hoeft niet eens veel te kosten.

Soep: een heerlijke maaltijdsoep maak je het beste zelf. Een zelfgemaakte soep is zó klaar en is verreweg het goedkoopste om te koken. Je hebt eigenlijk alleen je favoriete groenten nodig én een bouillonblokje. Lekker met een broodje of een tosti en heel goedkoop om te maken!